Gecertificeerde vernietiging van datadragers zoals harde schijven, usb-sticks, HDD en SSD, disken, CD-Roms, tapes, films e.d. Met Vernietigingscertificaat, DIN 66399 CA+. Tot Veiligheidsklasse 6. Offsite datadragers vernietigen of on site op uw locatie in onze mobiele shredderwagen.

Certificeringen Rhenus & Mirec

Veilig en professioneel met garanties en certificaten.

keyboard_arrow_up

GA VOOR VEILIGHEID EN DUURZAAMHEID

RHENUS & MIREC: UW PROFESSIONELE PARTNER

Onze certificeringen

Binnen de vakgebieden waarop Rhenus & Mirec zich bewegen zijn heel wat wettelijke regels van toepassing. Voor de bescherming van uw materialen, voor de veiligheid van onze klanten en medewerkers, voor de beveiliging van data en voor veilige en transparante processen. 

Dit betekent dat wij over nogal wat certificeringen beschikken en hier ook de nodige periodieke audits voor krijgen. Dat doen we strikt en graag om u professioneel van dienst te kunnen zijn en de gewenste garanties en certificaten af te kunnen geven. Als geen ander zijn onze medewerkers zich bewust van het belang dat u hecht aan alle high-security regels en maatregelen die wij nemen. 

 

Professioneel en veilig. High-security dienstverlening. Alle medewerkers van Rhenus & Mirec zijn zich bewust van de strenge eisen die u stelt aan de betrouwbaarheid, veiligheid van gevoelige informatie.

Het Vernietigingscertificaat van datavernietiging

Na vernietiging van uw datadragers ontvangt u van ons een Vernietigingscertificaat als bewijs voor de veilige vernietiging. Op het Vernietigingscertificaat vermelden wij:

- Welke materiaal er is vernietigd;

- De hoeveelheid en omvang van de containers;

- De aanleverdatum;

- De vernietigingsdatum;

- De vernietigingslocatie;

- Het Veiligheidsniveau van de vernietiging;

- De Beschermingsklasse van de vernietiging. 

Certificaat van vertrouwelijke vernietiging. Papiervernietiging, archiefvernietiging en het vernietigen van harde schijven en andere datadragers met Vernietigingscertificaat.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Contactformulier
Onze experts adviseren u graag. Neem contact met ons op.