IT onderdelen nog een tweede leven geven in een ander ICT apparaat? Een mooie keuze van duurzaamheid. Maak gebruik van deze optie en vraag een offerte bij RhenusOffice Systems.

IT Part recovery

Voor afgedankte IT-apparaten met nog bruikbare onderdelen.

DIRECT MEER INFO OF OFFERTE/VERGOEDING AANVRAGEN
keyboard_arrow_up

WILT U NOG BRUIKBARE ONDERDELEN IN UW OUDE IT-APPARATUUR EEN TWEEDE LEVEN GEVEN?

KIES DAN VOOR IT PART RECOVERY

Duurzamer dan recycling.

Is uw verouderde IT-apparaat niet meer goed genoeg voor refurbishing? Een tweede leven na verwijdering van alle gevoelige informatie? Maar zitten er in uw IT-apparaten wel nog onderdelen die zeker bruikbaar zijn om andere producten te repareren? Dan past de dienst IT Part Recovery door Rhenus & Mirec misschien bij u. 

Daarin adviseren de experts van Rhenus & Mirec u graag. Meestal vragen we u eerst een overzicht te sturen van de verouderde apparatuur die u heeft. Die lijst bekijken wij en we komen eventueel bij u langs voor een verdere inventarisatie. Ook bespreken we wat u met eventuele datadragers in uw verouderde IT-apparatuur wilt doen. Wij zijn gespecialiseerd in datavernietiging, dus dat is ook een optie.

Na de inventarisatie krijgt u van ons een offerte of vergoeding voor het ontmantelen van uw IT-apparaten. Bent u akkoord dan spreken we af wanneer we de apparatuur bij u op komen halen. U verzamelt op uw locatie de oude IT-apparaten in onze afsluitbare anti-diefstal containers of een ander veilig inzamelmiddel. Dat is uiteraard ook afhankelijk van het soort apparatuur dat u aanbiedt. Onze eigen gesloten vrachtwagens halen de apparaten bij u op en onze gescreende chauffeurs zorgen voor het transport naar één van onze beveiligde locaties in Nederland of België, afhankelijk van waar u gevestigd bent.  

Daar wordt uw IT-apparatuur door onze experts ontmanteld. Dat is veel werk. Alles moet veilig en nauwkeurig worden losgekoppeld. Nog bruikbare onderdelen worden indien van toepassing ontdaan van gevoelige informatie en andere verwijzingen naar uw organisatie. De bruikbare IT onderdelen worden daarna verkocht aan een opkoper.  Alle restmaterialen worden door ons professioneel gerecycled.

Afgedankt IT-apparatuur? Kies voor IT Part Recovery door Rhenus Office Systems Netherlands. Vraag info of een offerte aan.

Professioneel, beveiligd en gecertificeerd

Dataveiligheid staat bij Rhenus & Mirec in alle werkzaamheden voorop. We zijn daarvoor volledig gecertificeerd en volgen alle strenge normen. Bovendien heeft u bij Rhenus & Mirec het voordeel dat alles in één hand blijft. Van het inzamelen van uw IT-apparatuur, het gesloten transport tot en met de part recovery. Deze totaal gesloten procedure is niet alleen uitermate veilig, maar ook uniek in Nederland en België. 

U ontvangt een rapportage en certificaat van de werkzaamheden. In alle stappen zijn wij totaal transparant. Alleen onze beveiligde locaties houden we uit veiligheidsoverwegingen geheim.  

Meer informatie of een offerte/vergoeding aanvragen voor part recovery van IT-apparaten?

Neem contact met ons op.

Contactformulier
Voor professionele, veilige en gecertificeerde part recoverey van IT-apparatuur is Rhenus & Mirec de beste keuze. Vraag advies, een inventarisatie, offerte of vergoeding aan.