IT Refurbishment is de meest duurzame keuze voor IT-apparaten waar u niets meer mee doet. Rhenus zorgt ervoor dat de data van de ICT apparatuur wordt verwijderd.

IT-Refurbishing

De meest duurzame keuze voor IT-apparaten die u niet meer gebruikt.

DIRECT MEER INFO OF OFFERTE/VERGOEDING AANVRAGEN
keyboard_arrow_up

WILT U UW IT-APPARATUUR NOG EEN TWEEDE LEVEN GEVEN?

KIES DAN VOOR IT-REFURBISHMENT. DE MEEST DUURZAME KEUZE!

Dat is slim!

In de IT-Cycle van Rhenus & Mirec zit ook de dienst IT-Refurbishing. Soms moet u IT-apparatuur vervangen, maar werken ze nog prima. Die apparatuur geeft Rhenus & Mirec graag een tweede leven. Dat is duurzamer dan recyclen. 

Het proces gaat als volgt. U stuurt ons een overzicht met de IT-apparatuur die u graag een tweede leven geeft. Uw lijst inventariseren wij en komen indien gewenst ook even bij u langs. U krijgt daarna van ons een offerte of vergoeding voor het IT-Refurbishment werk. Bent u akkoord dan spreken we af wanneer we de apparatuur bij u op komen halen. U verzamelt op uw locatie de apparatuur in onze afsluitbare anti-diefstal containers of ander veilig inzamelmiddel. Onze eigen gesloten vrachtwagens halen de containers bij u op en onze gescreende chauffeurs zorgen voor het transport naar één van onze beveiligde refurbishing locaties in Nederland of België, afhankelijk van waar u gevestigd bent.  

Daar wordt uw IT-apparatuur door onze experts gecontroleerd en worden eventuele datadragers gewipet en eventuele nummering en verwijzingen naar uw organisatie verwijderd. Alle gevoelige informatie is dan weg en de apparatuur is ook niet meer te herleiden naar de eerdere gebruiker. 

Uw IT-apparatuur kan daarna opnieuw worden gebruikt. Door u of aan een opkoper worden verkocht. 

IT-refurbishment is de meest duurzame keuze voor bedrijven en overheden voor ICT-apparaten die niet meer gebruikt worden.

Professioneel, beveiligd en gecertificeerd

Dataveiligheid staat bij Rhenus & Mirec in alle werkzaamheden voorop. We zijn daarvoor volledig gecertificeerd en volgen alle strenge normen. Bovendien heeft u bij Rhenus & Mirec het voordeel dat alles in één hand blijft. Van het inzamelen van uw IT-apparatuur, het gesloten transport tot en met het refurbishen. Deze totaal gesloten procedure is uniek in Nederland en België. 

U ontvangt een rapportage en certificaat van de werkzaamheden. In alle stappen zijn wij totaal transparant. 

Veilig en betrouwbaar refurbishen van uw overbodige IT-apparatuur. Met aandacht voor data op de aanwezige datadragers.

Meer informatie of een offerte/vergoeding aanvragen voor het refurbishen van IT-apparaten?

Neem contact met ons op.

Contactformulier
Voor professionele, veilige en gecertificeerde refurbishing van IT-apparatuur is Rhenus & Mirec de beste keuze. Vraag advies, een inventarisatie, offerte of vergoeding aan.